This is me #contact/

Jag heter Moa Charlotta Karma Szybalsky Hjalmarstål (Stålnacke gick i graven i mars 2014 due to giftemål). Alla namn är de samma även om Moa förekommer mer i analoga sammanhang. Karma är allt Moa är såklart, men kanske inte lika seriös, alltid. Karmastalnacke.com är alltså mina egna skrivna ord, inte min arbetsgivares.

En gång i tiden sa de att jag var för rock för Stureplan men för stilad för söder. Idag dunkar mitt hjärta för Luleå och en medvetnare konsumtion. Jag älskar djungelvrål men avskyr kösystem. Jag älskar struktur under kreativt kaos. Älskar till tonerna av Motown. Förlorar kontrollen till dancehall. Gråter till bollywood, filmer om pappakomplex och i sömnen. Kan fortfarande alla Backstreet Boys låtar utantill. I övrigt tar jag mest bilder på mina fötter, nördar späckhuggare, argumenterar vilt pro homoadoptioner, pratar flytande svengelska och försöker att inte tänka så jävla mycket på framtiden.

bd73a204da7d11e2b83c22000a9e184f_701b2ae4ee04411e294dc22000ae913c2_7

Sådär ut ett vuxenperspektiv jobbade på statens nöjespalats i fem och ett halv år innan jag började på Berghs School of Communications diplomprogram “Produktionsledning – Operativ projektledning” Hann med avstickare till Acne Production i Berlin och VICE Nordics HQ i Stockholm. Gjorde mitt junior-år som digital producent/ copywriter på Bannerboy innan jag reklamrevolterade upp till Luleå och Meraevent/Meramedia som kreatör och strategisk projektledare – idag hittar ni mig i Piteå på världens bästa Oh My! där jag härjar runt som operativ projektledare. Komplett CV finner ni på LinkedIn.

Vill du ha tag på mig klickar du helt enkelt på länken below, puss!

Kontakta mig! / Contact me!

4 thoughts on “This is me #contact/

  1. Pingback: Hybrisen #resume #berghs/ | You can't start a fire without a spark

  2. Pingback: SÄLJES: Mulberry Daria/ | You can't start a fire without a spark

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s