Livet enligt “DINK(Y)” #latergram/

I helgen fick jag ett sms som sa “..du ser ut att peaka DINK(Y)-livet enl insta… :)” och jag fattade ingenting. Fick det, ett sms senare, förklarat att “DINK(Y)” betyder Double Income No Kids (Yet) haha! Garvade åt det där i en hel jävla dag + mer. Hur som helst var jag ju givetvis tvungen att scrolla igenom mitt flöde för att se hur detta DINK(Y)-liv manifesterar sig. Tolkar det som följande:

1) Kan ej bestämma mig om detta är supertantigt eller megafjårtis men ja, jag lever verkligen i mina badtofflor. Förutom att jag jobbar i dem (se bevisbild två “Ulrik Munter går till jobbet”) nästan jämt glider jag även ut på söndagsballuns “på lokal” i dem utan både smink och skam.

2) Ibland unnar jag min omgivning att slippa “skammen” och tar på mig riktiga skor – även om dessa pjäser tolkas som någon slags småstads-livskris. Aldrig är folk nöjda. Men jag antar att det är rätt DINK(Y) att se solen gå upp (fast det typ aldrig går ner här på sommaren) mitt i veckan – några gånger i veckan.

3) Under #snart30 postade jag denna bild som jag tänker inte påvisar någon större double income haha! Nej, jag ids inte sy upp byxor, men jag är lite för panksnål för att låta ett proffs göra det = klippte av dem ist. 

4) Som kockänka är jag ju väldigt glad för våra bonusfruar som styr upp mat och häng i Hs frånvaro kvällstid. Fast vi sover ju som mest när vi umgås nu haha – vi är ett sådant sjukt trött (bokstavligen) gäng. Det antar jag är en mega-perk med NK delen av DINK(Y) att enkan tantsova lite när en vill – och varför inte i gäng? Bevisbild tre: Jag och Kigge innan vi somnade till en podcast på en lördag innan kl 20. 

5) DI-delen faller ju även det på detta glädjebesked – till hösten. Men först skall jag leka butikschef i en månad till! 

6) Och när vi ändå är igång – Denna skulle väl pajja (Y) delen lite då den här donnan med ganska stor säkerhet går runt med valpar i magen efter att ha haft planerat skoj med en viss herrhund för några veckor sen.

Fick även lära mig innebörden av WHOP i samma veva: Wealthy Healthy Old People – men det inlägget känns ju ändå väldigt långt bort lol.

Puss och kärlek

/K

One thought on “Livet enligt “DINK(Y)” #latergram/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s