Sommarinsomnian, del 2/

Jag hade inte många timmar på mig att sova mellan verkligheten och vardagen så jag powernappade fyra timmar hos mutti. Sen bar det av mot Öfvre och världens bästa waxlady med finaste lampan. Jag har gått hos henne i så många år att jag idag räknar henne till mina vänner. Det är fint. Hon är mitt bästa tips vid wax, och från och med första september hittar ni henne här.

Sen tog jag en kort promenad bort till min gamla hangout. Under många år var jag här flera gånger i veckan i Ketchup i P3s regi och rockade Nelson panelen, skrev och läste krönikor och ställde frågor till Ricki Martin. En gång hade jag ett helt eget program med två andra Nelsons, vi fick välja en låt var. Jag valde Wamdue project – King of my castle. En annan gång sjöng jag opera live, då ovetandes att killen jag gjorde detta med skulle komma att bli min kollega i en annan glasbur längre fram i livet.

Nu för tiden nöjer jag mig med att vara stolt kompis till Metropol-Melgar. Nu när jag går upp tidigt på morgonen har jag äntligen tid att lyssna på henne – det är fantastiskt att börja dagen med 40 minuters promenad och E-wifey i lurarna. Här kan ni också lyssna!

Jag har ju jagat ett par hederliga cleana AF1 (för er som inte varit med så länge älskar jag de här kicksen så mycket att jag har dem tatuerade på min arm) i månader nu. Ingenstans har det funnits i storlek 38! I min förtvivlan utbrister E-wifey att hon har ett par oanvända från NYC som är för små och står i hennes garderob – och att jag kan ta dem – mot en middag. Sjuka kvinna vad jag tycker om dig! Jag snörade genast på mig dem och med en tetra rosé i bagaget styrde vi kosan mot finaste Djurgården.

Där får man ju såklart inte dricka egen rosé, speciellt inte i Rosendals trädgård. Med inspiration av “the brown bag” lyckades vi dock få i oss hela tetran (och fika) mitt på dagen utan upptäckt. Sen spårade det ur…

Jag lånade E-wifeys löshår och hade hysteriskt roligt åt mig själv. När klockan började slå vanlig “after work” var vi redan påväg hem mot middagen efter en fantastisk dag i en fantastisk miljö. Gårdagens mest frekvent använda ord: pussypower. Beep that! Väl hemma fick jag världens bästa nyhet och världens bästa sällskap.  Dock gjorde sig min powernap sig påmind och sömnen fick äntligen sitt, tillslut. Karma VS Sömnen 1-1.

Nu ska jag återhämta mig tills på torsdag då det är dags för den sista kvällen med den här kvinnan på mycket länge. Vi ska dansa till franska toner som om det inte finns en morgondag. C’est la vie!

/K

Yet another day when sleep was not a priority. Yet another day in this beutiful thing I call my life. Good friends, good wine, a weave and nature. What more can a girl ask for?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s