Min sista fredag som 25, check!/

Igår lyckades jag med konststycket att somna 23 för att vakna (av mig själv!) 06:30. Han duscha, plocka undan och kasta sopor innan jag hoppade på le buss. Sminkade mig t o m – något jag gett upp halvt om halvt som ett resultat av vakna-tio-minuter-innan-bussen-går. Idag har jag nästan “looked my part också” haha, om man nu kan göra det – halvkavaj och grejer. Hej hej modeblogg lol.

Nu har jag bytt kaffet mot vin, skrivbord mot salong och sitter i skräddarställning och sorterar mina mail. Herregud vad jag älskar mitt lilla jobb förresten, blir helt blödig när jag tänker på  alla mardrömmar jag hade innan examen om hur jag skulle hamna på något rätta-in-dig-i-ledet-företag där det sista av min redan statligt skadade persona skulle dräneras till en maskin. Nästan allt som varit gjort mig jobbig och “fel” tidigare ses här som styrkor och mina jävla boys är mina hjältar. Numera även mina vänner, herregud haha – de har ju sett alla mina färger vid det här laget. Sen lär jag mig så sjukt mycket hela tiden, det tar ju aldrig slut! Det är ju fördelen (mestadels) med att jobba on ze interwebz –  att allt hela tiden uppdateras och ändras. Ta Facebooks regler för reklam t ex, haha – en produktionsledares värsta mardröm. Hur som, svårt att bli rastlös. Loves it.

Dagens andra hör och häpna är att jag har en helt planlös helg framför mig – vi får väl se, har ju både en och två aktiviteter som gärna får gå till historien under min sista helg som 25. Jag är fan klar med 25 nu känner jag, även om det varit ett episkt bra år. Ett steg närmare 30 och ytterligare ett knytnävsslag på alla de som påstår att man skall vara packad och klar nu.

Kärlek

/K

One thought on “Min sista fredag som 25, check!/

  1. Jag blir så glad över att läsa din blogg,
    Det är så härligt att att läsa vilken mogen och vuxrn
    person du utvecklats till. Pricken över i ett är att
    du är på rätt plats i ditt yrkesliv. Massor av kärlek
    till min Semel Pemla

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s