Sommarinsomnian, del 5/

De senaste dagarna har jag varit lite osams med Stockholm. Grått, tråkigt och schizofrentväder. Då är det ju lätt att drömma sig bort, 36 dagar kvar tills jag och mutti åker till världens bästa stad och dansar till motown.

På grund av detta schizofrena väder lyckades jag såklart få solexem. SPF50 kändes lite överflödigt när det varit mulet hur länge som helst, tji fick jag!

På tal om stekt fläsk så är det tur att man har vänner som gör Stockholm kul att vara i ändå. Igår blev det ännu en middag på Hässelbys finaste balkong. Åter igen fortsatte vi långt in på natten, denna gång till tonerna av nittiotalet.

Tillslut kom även min fantastiska karl också – lagom till  Törleyn.

Efter en så fin kväll var det svårt att inte vakna upp glad – solen sken över orten och Stockholm kändes inte så hemskt alls. Tänk vad en sovmorgon + dusch kan göra! Eller en blå himmel för den delen, jag älskar tanken på att någon annanstans i världen står någon annan och väntar på bussen – med samma tanke. Himmlen äger ingen – den är allas. Det är hemskt fint.

Ännu gladare är jag för att jag idag gör mitt sista dagpass på obestämd tid (i takt till den här låten) Kanske för alltid. Jag har 12 pass av “verklighet” kvar innan Berghs börjar. Woop! Torsdag denna vecka har jag avsatt bara för att ta tag i livet igen – min mentala “To do” lista börjar bli full.

/K

Stockholm’s been killing me the last cupple of days. It’s been all gray and gloomy. It just makes me want to go to Berlin NOW, not in 36 days. Thank “god” for friends that makes you forget all about longing – and makes you happy to be right here – right now.  Is your sky blue today? Did we see the same cloud? The sky is ours – and this is the song of the day.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s