A shot straight through my heart #20xsomething/

Möt Manfred Isberg, kanske mer känd som copy-Mannie. En av mina senaste förälskelser.  Tydligen kan Manfred inte bara måla upp epos i text utan även köpa djungelvrål, veta sådär lite för mycket om glasögonmärken och juste – jaga.

Min grupp fortsätter förvåna mig, vi fortsätter växa och utvecklas varje dag – på samtliga plan. Precis som det där one night standet som visade sig vara något att satsa på. Vi lär oss mer än vad vi kanske anar av varann, och det är galet häftigt. Hejja oss!

Kärlek/

K

I absolutely adore my group.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s