Shut up and listen #radioberghs #arbetsprov2012 #burnstudios #guldlådan/

Godmorgon!

Sov väl lite längre än planerat ha! Drömde att jag hade två sköldpaddor som kunde ta mänsklig form och prata när de kände för det – ville inte vakna i ren extas över att kunna kommunicera med Åke. Knäppt det där egentligen, att jag haft honom i snart 18 år och pratat mer med honom än många andra. Utan svar.

På tal om att prata kan ni lyssna på mig + andra fantabulösa Berghs elever på Radio Berghs från och med idag. Jag gästspelade lite här i veckan och pratade om arbetsproverna som släpptes idag! Även om jag varit på radio hur många gånger som helst vänjer jag mig nog aldrig över hur jag låter on air – i mitt huvud har jag en rätt mörk och ostekig röst.

När ni lyssnat klart på mig tycker jag ni skall lyssna på den här online-EP mest hela kvällen. Jag har den hur som på repeat, discotanzen har aldrig låtit så bra. Gratis är det också! Phett indeed. Burnstudios verkar hur kul som helst, håller på att peppa W att gå lös.

Igår var jag först och hälsade på teamet på Vice, måste ju vara en av världens softaste arbetsplatser – är så himla glad att de hittade min blogg. Sen var jag på middag hos mina pappor, så himla mysigt! Cheez, vad jag överanvänder ordet “himla”, anyhu… Nu skall jag försöka få pappa ett att åka till Island eller Nya Zeeland med mig, wish me luck! Hann pipa förbi Mimmi som satt i en lägenhet runt hörnet också. Hon har ju förövrigt norpat fast anställning som inköpsassistent på H&M! Love to tell you I told you so! Mycket kärlek på en och samma kväll helt enkelt.

Ikväll får jag celebert besök i form av Manfred och Oscar som valfärdar ända till 165 för Guldlådan och middag. Bra lördag.

Håll höjd lovers.

/K

1) We recorded a show about the 2012 work samples to Berghs – it’s in swedish but if you want to hear my vocie you can always listen anyway. I’m the posh sounding one called Moa (which is also my name – one out of three) In my head I sound totally different, more smokey.

2) I absolutly love this EP by Gomma Alstars for Burnstudios, listen to it above and read all about it here. It’s on repeat over here!

3) It’s saturday and I’m spending my day/evening working on our contribution to this years “Guldlådan” competition with Manfred and Oscar. Over dinner.

4) You know I love you guys!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s