#Schweppes #Unexpected #Sponsored/

Såhär i början av året, tenderar vi att se tillbaka och reflektera. Schweppes (och jag) tror även att det är en tid för att reflektera över framtiden – längta till de där större och bättre händelserna som komma skall… in i den oförutsedda framtiden som är 2012. I mitt fall är det praktiken och examen – och tydligen skall jag spela huvudrollen i en blockbuster ha! Upptäck din oförutsedda framtid med hjälp av deras Facebook app. Skönt tidsfördriv och indirekt motivation såhär en grå torsdag när allt jag vill är att gå hem, lägga mig i ett bad och sova ett halvt dygn. Skall ju tydligen bli skådis – då kan man ju inte känna sig såhär dassig!

/K

Discover your unexpected future with Schweppes new Facebook app! GO!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s