Godmorgon etern och alla ni som skall söka till #Berghs i vår #metropolmorgon/

Precis som Berghs bloggen berättar kommer jag att äta frukost på Metropol 93,8 imorgon, riktigt bra start på dagen – och en solid anledning att gå upp strax efter fem (!) på morgonen. Det blir oundvikligt att inte prata om Berghs när man pratar med någon som går där, det är en så sjukt stor del av livet under året. Plus att det är en spännande skola så klart det kommer komma på tal. Så tips till alla framtida Berghs studenter – ratta in 93,8 (eller lyssna online) på radion imorgon mellan 8-9 så käkar vi frukost ihop!

/K

I’ll be on air at Metropol 93,8 between 8-9 am tomorrow morning as a breakfast guest – talking about life at Berghs and life in general. Super excited!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s