Home/

Då tidigare hyresgäst sumpat nätverkskabeln (tack så jävla mycket) sitter jag på det hotellet som jag och mutti bodde på sist och försöker styra upp något typ av kontor. Här får ni hur som “the grand tour” av min gigantiska lägenhet. Går – på riktigt – typ vilse. Älskar den!

Lär mig sjukt mycket om Berlin hela tiden, som att lidl har brödskivarmaskin och att knappen med vinglas betyder “gör lägenheten varm” och att knappen med spargris betyder “spara pengar och frys” haha. Sen betalar man (inte jag dock) för vatten och värme. Hur bortskämda är vi i Sverige egentligen? Blir inga två timmars bad för W varje morgon om vi flyttar hit haha!

Av en slump är min Vice chef här, insåg vi precis – då han är någon gata bort från vart jag sitter. Så om en stund skall jag glida och säga hej till Vice Berlin kontor – hur fett som helst.

Igår gick jag och handlade, däckade, vaknade för sent och sprang till min barndomsvän på middag. Där talades det inte mindre fem olika språk, den ni! Sen drog vi ut på Halterhalze men då dog mina ben så jag var hemma redan kl fyra. Imorgon börjar praktiken, galet.

Ska nog tillbaka hit sen så då kanske ni får se lite mer 😉 Har säker 200 kort redan, doh!

/K

 

I’m in Berlin! Love my flat – it’s HUGE. Someone messed up my internet wire so I’m stranded. But I’m at the Circus hotel now trying to set up some kind of office, I’ll be back here later but now I’m off to meet the Vice Berlin team.

One thought on “Home/

  1. Å herregud VILKEN UNDERBAR LÄGENHET! Går den att köpa loss och flytta till Gävle, tro? Vill ha-a-a.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s