Ora andiamo a Milano/

Jag vet ett det är hemsk tyst här nu – men veckorna rusar förbi och mitt i allt har jag en veckas semester. Måndag till onsdag spenderades dock med att börja tömma Ingeborgs lägenhet i Malmö. Kom hem sent igår och packade upp för att egentligen bara packa ner nytt – för om tjugo minuter kommer min skjuts till flygplatsen. Idag åker jag och mutti till Milano!

Har ingen aning om vad jag packat ner, insåg rätt snabbt att efter en höst-sommar i Sverige var min garderob inte alls kompatibel med 32 gradiga Milano. Inte heller har jag hunnit kolla upp så mycket eller ens fixa naglarna haha – hakuna matata. På semestern får projektledaren släppa kontrollen tänker jag, har man inga direkta planer kan man ju heller inte bli besviken. Nu kör vi!

Vi hörs på måndag!

/K

I’m off to Milan for the weekend – loads of love and we’ll catch up on Monday.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s