I did it!/

Igår satt jag och klurade lite på när jag faktiskt skulle börja använda mitt nyinköpta årskort på Stockholms stads simhallar/träningslokaler. Tog en titt i kalendern och suckade åt mig själv. I kväll skall jag träffa mitt gudbarn (!)  för första gången och plugga innan skolan börjar i morgon kväll. På torsdag har jag fått förmånen att gå på Hyper Islands Data Hack Fest hela dagen + mingel efter (ryktet säger att jag skall få lära mig lite kod – igen – och det är ju fett eftersom det ändå är det jag jobbar med) och på fredag tänkte jag försöka varva ner lite, middag på sin höjd.

Ni hajjar ju – träningen var lixom inte med i planen. Men vill man så kan man, så jag packade en påse med blandad våtkompott och ställde klockan på fem am (!) Snoozade till tjugo i sex men sen jävlar! Åkte tom tub till medis och simmade i nästan en timme innan jag duschade, bastade och gled in på jobbet i tid för frukost. Forgrénska levererade ändå – inte allt för mycket folk, bara två mid-life krisare som skulle plaska som fan. Skönt att bara kunna glida över torget och vara på jobbet. Lämnar handduk, bikini och simglasögon här från och med idag.

Bokade in mig på pilates på lördag och latinsk dans (min inre danssnobb roas oerhört av dessa namnval) på måndag. Tänker att blandning är ett vinnande koncept. Fasta dagar likaså.  Men jag skall inte hyckla, låg och kände efter ett bra tag om jag ändå inte var lite sjuk – så jag inte kunde träna. Jag “är” väl inte en sådan som håller på såhär? Hurtar runt, innan jobbet desutom, vafan.  Men när allt var klart och jag sitter här klockan 12:38 och är tokpigg är det lika bra att rida på vågen. Våga vara 3.0!

På tal om våg, så är det ju något jag inte har hemma – men som såklart finns i damernas omklädningsrum. Tittade på den, ställde mig på den, hoppade av den och insåg att jag faktiskt inte vill veta – att det inte spelar någon roll. Längre. Klappar mig själv på axeln över detta konstaterande.

Nu – back to bizz.

/K

Got my ass out of bed at five am this morning – wich in it self is cray. What’s even more cray is that I got that same ass into a pool and swam for almost and hour – before work. Who am I ?! All high on my own energy I booked pilates on Saturday and latin dance class for Monday – 3.0 in the making!

One thought on “I did it!/

  1. Du är bäst! Själv är jag ensam i Göteborg. Har i kväll varit inne i Nordstan och spatserat och ätit en god middag. Kursen tar musten ur mug, men förhoppnings vis kommer jag ihåg det viktigaste när jag kommer hem. Tusen pussar Mamma

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s