Egot och jag/

18562b20456c11e3bcfd22000a1f9d84_8

I den där supertjusiga boxen ligger mina nya visitkort, med min nya titel – som jag inte kan berätta om än haha, men det kommer snart! Med detta skrivet har jag inte bytt arbetsplats och kanske heller inte arbetsuppgifter. Men i vilket fall som känns det sjukt bra, trots att jag stretade emot och inte riktigt ville komma tillfreds med den när den kom på tal. Titeln alltså.

Som så många gånger förr presenterar livet precis den spark i röven jag (om än omedvetet) behövt och jag tror att jag i o m detta kommer att våga tro lite mer på mitt jobb-jag. Jag känner redan nu att jag vill mer, vilket resulterat i 12 h kreativitetsflow och en pepp på jobbet som inte liknar något jag varit med om tidigare.

Nu kör vi. Jag kan. Du också.

/K

 

2 thoughts on “Egot och jag/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s