Nytt jobb = Unna sig lite = 2 x BACK/

SUPRISE!

I all min tystnad har jag ju inte bara roddat med ny lägenhet och nytt blivande efternamn – jag har ju även ett nytt jobb.

I måndags började jag på finaste Oh My! i Piteå. Är så sinnesjukt glad över att vara här, tillbaka bland kodande genier ❤ I o m flytt från Stockholm och hopp mellan jobb har min ekonomi varit kaos more or less sen i augusti förra året :/ Så när jag den här månaden fick 1,5 lön och med vetskapen om att jag får 1,9 löner nästa månad (hej bröllop- och flyttbudget) vågade jag faktiskt unna mig två saker som jag velat ha sen första gången jag såg dem, hej konsument! Hej Ann-Sofie Back!

PS. Klänningen är på rea, klicka på bilden vettja! DS

13072-bc4c9bbdbfad4bb98d681bbfa9ae1a41 0171324002_6_0

Kärlek

/K

One thought on “Nytt jobb = Unna sig lite = 2 x BACK/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s