Sunpocket II Tortoise/

E&E blev ingen hit för mig, däremot fann jag kärleken idag.

Tillsammans med ett turkost. ett svart och ett rosa senilsnöre. Provade dem i stan idag och klickade hem dem härifrån (grattis frakt över 500 och billiga senilsnören) när jag kom hem. Hej pepp. Sluta regna.

“The story behind Sunpocket begins in France in the late 1970’s. The foldable shades mixed functionality and great design with a lot of joy. During the 1980’s Sunpocket became enormously popular all over Europe and elsewhere, among adventurous sportsmen and women, as well as the cool yuppies.

In 2011 Sunpocket has been re-launched and the French brand has become Swedish. We focus on the interesting area where an active and a fashionable life style can meet. The foldable shades remain a Sunpocket signum whereas design, material and function vary. Sunpocket is to be found on the chic streets, glaciers and the beach walks.”

Jag behövde köpa mig glad efter att ha få det konstaterat att jag – inte alls har lock för örat jämt – utan ärvt min mors “hörselgångar” och ska på utredning efter sommaren. Hörapparat innan 25? Anyone? Hursa? UTÖVER detta fick jag remiss till hudläkare, påminnelse om ärftlighetskliniken, 1,5 timmes tandstens utrotning och bann för att jag inte varit på gluten utredning än. För att citera min naprapat “Du är inte 20 längre.” Hej 85, ambivalensen fortsätter.

/K

My hearing is fucked up so I killed my sorrow with new shades.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s