Nya tag/

Midsommarhelgen blev kort. Dels hade jag ju inte sovit utan kom hem direkt till födelsedagssång och bilfärd till skärgården. Skärgården, där trodde jag aldrig att jag skulle hamna – har aldrig varit en “sådan” som åkt ut och firat. Alltid jobbat istället. Minna skrev det så himla bra – hennes text gav mig lite hopp.

Somnade direkt när båten lämnade hamnen, vaknade till besked om att gammelmoster blivit sämre och somnade om. Tänkte att mitt mood gjorde mer skada än nytta i all midsommar- och födelsedagsyra. Vaknade vid 19 och valde att göra det bästa av situationen. Jag grillade, dansade på klippor och lekte knäppa lekar innan vi knoppade in – i tält.

Det här med tält alltså, I-don’t-get-it. W påstår att det är mysigt, undrar om han efter den natten fortfarande hävdar det? Där låg vi i spöregn, utan liggunderlag, med packningen som kuddar och frös. Tältet började såklart läcka och eftersom tältet placerats mitt i skogen så fick vårt “camp” snabbt namnet Fästingen.  Vi vaknade och ropade i kör, alla tre tält, att nej nu fan åker vi hem.

Väl hemma blev det fotboll och rester (jag hade ju lagat mat för hela helgen) tillsammans med resten av team Hässelby. Hittade några fästingar och mös på lyckan över att få somna i en säng.

Jag lyckades rasa på klipporna och slå sönder mina nya brallor, då är det tur att jag har världens bästa Tilda som kan laga dem en söndag. När jag väl hade henne passade vi på att bege oss ut på hajk. Missförstå  mig rätt, jag tycker om naturen – växte upp med Pocahontas som förebild – jag är bara inte så förtjust i att sova i den. I nästan tre timmar gick vi runt i Grimsta. Svetten lackade och benen bultade när jag kom hem. Däckade framför EM och förbannade Italien. Som stolt Tysk hade jag hellre sett England som motståndare på torsdag. Hur som skall jag försöka få till hajker med Tilda varje söndag, gör underverk för både kropp och själ.

På tal om nya tag är det nu dags för ännu en vecka av arbetsintervjuer – nästan tappat räkningen på alla dessa processer. Vaknade till spöregn och försöker i skrivande stund komma fram till hur jag skall rocka “the wet look” under lunchen. Galet taggad är jag hur som, lyxigt att få träffa så mycket inspirerande personer. Skall nu betala mina räkningar som motivation haha.

Kärlek

/K

My midsummer weekend became quite short due to rain and crappy tents. Since I’m no fan of tents and sleeping in nature in the first place, I can’t say I was sorry. Got home just in time for the quarter finals and to reload my body and soul with a nice three hour walk with Tilda. Today it’s Monday and that means a whole lot of job interviews – hype mode!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s