Morgontipset: Mac Buyer’s Guide/

Dagens morgontips levererar jag med en suck. Innan jag köpte min Macbook Air 11′ borde jag uppenbarligen kollat här – ett tips jag fick aningen sent, men tack ändå M! Speciellt med tanke på att jag var nära på att köpa en Pro enbart för det upplysta tangentbordet. Något jag saknat med min svarta Macbook anno 2006. Smidigheten med en 11′ Air vägde dock över. Who’s laughing now? Apple såklart, som alltid.

Jag hörde dock ett rykte om att – om det inom tre månader från köp – släpps en ny modell skulle få byta upp sig. Vilket låter helt galet! Som Sadia sa dock, det är värt att kolla upp – så vad säger ni? Hur ligger det till?

Jag googlade och blev lite gladare när jag fann det här citatet på ett forum:

Rule #1 of buying a new Mac: Do NOT look at anything related to Mac rumors, prices, or model announcements for at minimum 3 months after your purchase, preferably 6. That’s pretty much the only way to prevent buyer’s remorse, and a good way to maintain your sanity

Morgontipset idag är hur som helst en sida som förhindrar er för att bli knäppta på näsan, hoppas ni får det i tid.

/K

I bought my macbook air 11′ two months ago and as always my timing was the worst – they released a new one (with backlit keyboeard!) yesterday and it bugs the hell outta me.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s