Morgontipset: Snyggdagar/

Jag tänker sitter här och försöker komma på hur det här inlägget inte skall bli spyfärdigt pretetiöst. Igår hade jag hur som helst årets mesta snyggdag. Utan att ha borstat håret, med bara ifyllda ögonbryn och nyvaken. Det bästa som hänt mig (utseendemässigt) var att få tonårsacne post 24. För när jag väl blev av med det var jag så  glad över att de var borta att jag kände mig snyggare än någonsin. Sen dess har jag knappt sminkat mig – vilket i sin tur gjort underverk för både hy och självförtroendet. Knäppt va, att finnar kan öka självförtroendet?

Mitt morgontips idag blir helt enkelt att ta dig en titt i spegeln. Du är sjukt snygg. Unna dig en snyggdag, varje dag.

/K

I bet you look good on the dancefloor.

One thought on “Morgontipset: Snyggdagar/

  1. Pingback: Länkar (a love story) | Vintage (a love story)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s