I should know you/

Sociala medier hörrni, är de inte fantastiska? Någon twittrade nyligen något i stil med “On facebook you have everyone you know – on twitter you have everyone you should know.” och jag kan inte säga emot. Sen jag twittrade…

… har x-antal byråer börjat följa mig, bara sådär! Jag har fått kontakt med framtida skolkamrater och fått tips av gamla Berghs elever.

Instagram följer lite samma princip – du får en inblick i spännande personers vardag – personer du nog aldrig addat på facebook.

Via Emma Nilssons instagram fann jag denna bok som jag (efter många om och men läs BIC och SWIFT nummer) klickat hem från Jung von Matts hemsida tex. Emma Nilsson är en nyexad Berghs elev som idag är verksam på en av världens mest kända reklambyråer. Bara en sån sak!

En annan blivande Berghs elev Jesper Byngelsson och jag har bestämt oss att slopa enmansnervositeten första dagen i skolan och gå ditt tillsammans –  över twitter – trots att vi (nog) aldrig setts förr.

De sociala medierna ändras, och reglerna med dessa  – på internet är janten utrotningshotad. Se bara på mig och Minna som gick på kvinnodejt efter att ha läst varandras bloggar och idag är vänner på riktigt också. Det finns en massa inspiration och kärlek där ute som bara väntar på att bli upptäckt.

Livet är för kort för att inte ta chansen! För att inte klicka på den där knappen!

/K

I love how you meet awsome people via social medias like twitter, instagram and blogs. Don’t be afraid to meet them in IRL, who knows it might just turn out to be awsome.

4 thoughts on “I should know you/

  1. hallelujah! word! och bara för att fortsätta exemplifiera; som den snokare jag är har jag inte kunnat undgå att en viss “karma stalnacke” har gillat både en och fjorton av fröken Minnas bilder på kära Instagram, och som av en (icke) slump så fann jag nyss denna Karma länkad hos nämnda dam, och såklart gömde sig där en blogg jag vet att jag kommer återkomma till. finfint! tack Instagram!

  2. Elsa: Jag brukar säga att twitter är som facebok fast för folk som jobbar med media (eller inom sociala medier) WordPress publicerings-grej är sjuk smidig! Så enkelt att retweeta någons inlägg man tycker om.

    Minna: JA MEN VERKLIGEN!

    Camilla: Hej! Satan i gatan vad roligt med en ny kompis. Haha, ja jag har lite abstinens efter fröken Minna så like knappen får jobba hårt i dessa dagar. Vad glad jag blir att du vill komma tillbaka hit (till min bubbla av narcissism) – det betyder hur mycket som helst att du känner så.

    Tack för kärleken hörrni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s