Principer/

För någon månad sen “investerade” vi i en sprillans säkerhetsdörr. Inte för att vårat hus på något sätt är vilt utan för att (förhoppningsvis) mina föräldrar skall ta över denna lägenhet och jag vill att de ska ha det bästa. I och med detta försvann både vår “Varning för sköldpadda” skylt och vår “Ingen reklam” skylt. Något vi inte tänkte på men vår reklamutdelare uppmärksammade genast.

Så en natt när vi kom hem fick jag nog.

Lite (kanske för) demonstrativt lämnade jag reklamen utanför dörren för att uppmärksamma detta. Detta måste ha provocerat vår reklamutdelare något oerhört – eftersom till följd av detta fick vi reklam både utanför och innan för dörren. Så jag tänker att jag omformulerar mig lite…

I’ll let you know how that goes.

/K

Our mailman doesn’t seem to get the message – that we don’t want anything else besides our adressed mail.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s