Sommarinsomnian, del 7/

Just nu handlar min vardag om att plöja undan de sista fem arbetspassen innan skolan börjar (om 13 dagar) Separationsångest anyone?

Fast i helgen var jag ledig precis som alla andra – det vill säga lördag och söndag. Det var nog den här mannen rätt så glad över. Desutom sken ju solen – hela helgen!

Så vi fredagsmös framför en dokumentär som alla borde se, mer om den imorgon dock! Dagen efter flydde vi till närmaste playa.

Förutom den obligatoriska strandspännisheten älskar jag min man för att han spelar Pure 90’s på stranden. Här har ni den!

Jag låg såklart i skuggan av träden, men var nöjd ändå. Fram tills världen skrämde mig, om man ska behöva tänka på sånt här när man är fyra år – vad kommer de tänka på när de är 14?

Väl hemma mötes vi av Åke som mattmös. Hans nya hobby.

Vår söndagsmiddag hos Pedersen/Taube ställdes in pågrund av sjukdom – så vi styrde upp en egen – och fick sällskap av TT och Itai.

Jag glömde såklart att TT är vegetarian – men det visste hon ju att jag skulle göra, och tog med sig qourn. That’s why I love her.

Sen åt vi och drack rosé långt in på natten. För alla andra var det söndag, nästan måndag. För mig, W och Micke var det helg.

När solen gick upp igen – gick vi och la oss.

/K

Had a normal weekend of –  and spent it in the best way possible – with people I adore. Eating alot of food.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s