Sommarinsomnian, del 8: A last blast/

Igår körde jag för sista gången på ett rätt så bra tag – körskolan har nämligen samma öppettider som mina skoldagar på Berghs. Så nu blir det att ragga bilar och köra med Herr Karlsson ett år. Efter det åkte jag tillbaka till Stockholm för att bli skolstarts tjusig hos Sara. Här ser ni min inspirationsbild.

Sara hade kompat ut efter min tid, så efter att hon gjort mig supertjusig bytte jag om och gjorde mig i ordning på Björn Axéns toalett. Sen drog vi ut på stan för att döda lite tid innan det var dags att möta upp mina bästa kollegor på Riche lilla bar.

Igår firade vi att jag börjar på Berghs på måndag (!) och sörjde lite att vi inte kommer ses lika frekvent. Som alltid vid sådana tillfällen var det ett bortfall på 50% men vad tusan gör det tänker jag – nu fick jag ju se vilka som är värda att höra av sig till.

Vi lyckades få kantarelltoast även fast den egentligen inte serveras i Lilla baren. Tanken var att vi skulle äta flera rätter men den var så stor och mäktig att det inte fanns en chans att det skulle få plats mer. Galet god är den förresten, 195 kr well spent.

Sen började det trilla in fina människor, jag har så sjukt snygga kollegor

Hanna och Anders aka Converter slog vad om något jag verkligen ser fram emot att beskåda. Vi hade bästa platsen på Lilla. Där satt vi i SEX timmar och bara mös.

Efter några timmar började vi undra var Olle tagit vägen, han skulle ju komma förbi och dricka cava, men skippa maten. “Nej men han sitter i vanliga restaurangen och äter middag med sin fru” sa Emelie. Olle påstod sig ha glömt att vi skulle vara där idag – vi vet inte om vi tror på honom haha. Efter maten vågade han sig över till Lilla ändå.

Jobb-bästis var där såklart. En bild – två favoritmän. Jobb-bästis gjorde succé såklart.

Sen kom Herr Lidman och då kan det ju inte annat än att balla ur.

Vi hade så trevligt att helvetet frös till is höll jag på att skriva, men vi lyckades ändå få in lite av varje igår kväll. Vi var personal från alla avdelningar där – jag minns en av mina första dagar där jag blev ombedd att flytta på mig för att det var “fel färg på västen” vid lunchen. Jag svarade att de fick väl flytta på sig själva om det var så jobbigt att ha mig där. Fyra och ett halv år senare satt vi alla vid samma bord, drack samma vin etc. Great success!

Sen drog jag, Hanna, jobb-bästis, Fison + man med bihang till Soap Bar och dansade på sofforna som om det vore 2003. Någonstans där fick Fison en barstol över sin fot och jag karatevurpade ner för trappan till toaletten – fast det sket vi i och enbensdansade till stängning.

Jag somnade såklart på nattbussen och vaknade vid slutstation. Snälla busschaffisen såg dock min halta fot och körde mig en liten bit närmare hem. 05:30 var jag hemma och insåg att jag hade varit vaken ett dygn. Men vilket dygn sen! Vilken jävla natt! Tack kära älskade kollegor för att ni delade den här kvällen med mig, visade era färger och gav så mycket kärlek att jag inte slutat le än. Den här dagen kommer jag ha med mig länge. Mitt i allt fick jag paket också! Djungelvrål, Wallpaper och Chanel “Blue satin” – ni känner mig!

Jag totally heart you.

/K

Yesturday I had a last blast with my co-workers before school starts monday. So much love. Such a blast! I got home at 05:30 am and then I’d been awake, and out and about, for 24 h!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s