Äntligen ingenting/

Efter en vecka av retrofestande a’ kickoffweek fick jag äntligen sova ut, koka kaffe, ta ett bad, DUSCHA, pilla mig i naveln och laga mat. Jag har tillochmed tagit mig tid att bläddra i senaste Elle (något jag inte hunnit sedan förra vintern, fast jag prenumererar)

Misstänker att mina nya skolkamrater har en rätt snedvriden bild av mig efter den här veckan. Kvinnan som i vanliga fall ser “fest” som en ensam kväll med ost och dokumentärer hemma – vem är hon? Det enda de vet om är att hon var en av 10 som hängde ihop fyra dagar i sträck och öppnade första flaskan vin kl 15 varje dag. Mitt i studion. Vi skyller på Mr Copy 2 som inledde veckan med “Nu är det introvecka på riktigt!” och smällde ner en flaska vin mitt i brainstormen. Sen åt jag falukorv fyra dagar i rad, följt av fläsknoisette på Lion bar på andra sidan gatan typ lika många gånger. Igår hade vi avslutningsfest i ett klassrum, deeptalk över bea och glowingsticks överallt. Vi hade ändå köpt typ 160+ till vår presentation.

Nej ni, det var kul att leka vild och galen – lite som ett studiebesök i hur jag “borde” varit som ung. Nu längtar jag efter riktiga lektioner, däck i soffan innan midnatt och rutin. Bring-it-on!

Finally got to do nothing after a week of party a’ 15 year olds lol. Back to basics today: cooking, a bit of cleaning, sleeping, showering and just hanging out in the couch. Well needed! Can’t wait for a winter of classes and falling asleep before midnight.

One thought on “Äntligen ingenting/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s