#Paus/

Idag tog jag och hela grupp 20 ledigt. Det var vi värda.

Äntligen hann jag ta sovmorgon, hämta ut mina nya vinterskor (mina första sedan dagis?) på posten –  och lämna tillbaka de som inte var så snygga i verkligheten , laga en riktig middag, borsta Åkes skal och dricka några liter mjölk. Ni hör ju, jag hann leva lite. Lämnade till och med affärsekonomin åt sidan idag – inga måsten. Ingen stress.

Påtal om Eshoes.se bör ni ta detta i åtanke – lära er av mitt misstag –  att vid returer får du betala all frakt själv. Blir runt 85 kronor. Nu får jag ju skylla mig själv som envisas med att beställa hem två modeller för att sedan bestämma mig hemma. Dock blev “Serena” någon hundring billigare än överallt annars ändå – med eller utan portofail.

/K

This was my sunday.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s