Det löser sig/

Det blir mycket singelsnack här på bloggen just nu, av förklarliga själ. Jag skriver ju ändå om mitt liv och allt vad det innebär. De senaste sakerna jag insett är att 1) Jag fyller år om en månad och tre dagar – och kommer inte bli firad om jag inte styr upp det själv.  I år är det ingen som på naturlig väg kommer komma in i sovrummet och sjunga. 2) Min familj firar ju inte jul och brukar befinna sig någon annanstans i världen under just dessa dagar. Jag brukar jobba (eller fira med Ws familj) men har i år ett sådant där jobb som gör att jag är ledig vare sig jag vill eller inte.

1) Löste sig tack vare min fantastiska vän Sanna som helt osjälviskt steppade in i rollen som partner in crime och på rak arm planerade in att jag både får vakna och somna hos henne och Isak. Så himla fint att jag trodde jag skulle börja gråta när hon sa det. Det kommer garanterat bli en magisk födelsedag om jag känner henne rätt. Sen har jag planerat kalas på helgen som jag döpte till “I keep dancing on my own” haha, sjukt nöjd med namnvalet.

2) När jag tittade på min mutti med valpögon och förklarade att jag vägrar spendera julen ensam med Åke i Hässelby bokade hon om sin resa till efter jul. Bästa mutti! (Nu kom förövrigt She and Him’s julskiva på i mina lurar – vad är oddsen?)

Så det löser sig ju, givetvis. Lär ploppa upp fler sådana här spektakel jag inte reflekterat över än, betyder min singelhet att jag t ex bara har en födelsedag per år nu? Nej, jag tänker nog behålla min andra födelsedag ändå. Den infaller 15 Maj för er som undrar, då fyller jag ett 26,5 + två dagar.

I morse löste sig även min diskrevolt då jag som någon jävla übermenchen diskade INNAN jobbet + tvättade träningskläder. Jag har dansat både måndag och tisdag denna vecka, igår satte jag äntligen precis all salsa och cha cha – och somnade på en high av självförtroende. Mycket tacksamt. Idag skall jag dock inte träna utan istället dricka vin med min finaste Hanna, längtar sönder mig efter denna fantastiska kvinna! På tal om någon annat som även kommer lösa sig är att jag måste ta tag i min inbox som ballat ur, bannerhösten är här in full force.

Hörs sen!

/K

5 thoughts on “Det löser sig/

  1. Du kan ju annars dejta den där otroligt härliga rödhåriga killen från Blommens, han hade något coolt dubbelnamn också om jag inte missminner mig

    • Haha hej PG! Otippat att du hittat hit 🙂 Anyhu tänker jag att det framgår rätt tydligt att jag verkligen inte vill dejta alls. Så det är tyvärr inte up for discussion. Håll höjd!

      • Hehe, du behöver inte oroa dig. Jag är inte den som är den och plötsligt bjuder ut någon med en random kommentar på en blogg 🙂 råkade dock stöta på denna och tänkte att en eventuell kommentar skulle kanske lätta lite på smilgroparna.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s