Narkoleptisk, myself and I/

Jag orkar inte.  Hur trött får jag vara? Powernappade i soffan på rasten, satt med ett öga öppet i skolan och iförd vinterjacka inomhus den andra halvan av dagen. Nu skulle man ju kunna tro att jag håller på att bli sjuk, i och med att jag hade feber en natt här i måndags. Då drömde jag att jag och min Clyde blev osynliga och smög ut ur fängelset, blablabla, blev skjuten i huvudet – vaknade. The end. Min armjävel gör ont också, hela tiden. Fast nej, jag vägrar. Fjantigt att vara sjuk.

Imorgon skall jag öva storytelling, vet vilken historia jag skall köra – drog den när jag arbetade som ledare  – men det var ju några år sen. Ska bli intressant i vilket fall att få feedback på presentationsförmåga etc. Ikväll skall jag översätta text och fundera lite kring skoluppgifter. Fast framför allt skall jag äta pizza och fortsätta youtuba:a videos på rödörade sköldpaddor och bli nostalgisk. Enjoy:

I’m tired, translating text and watching turtle videos on youtube, over and out.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s