Måndag mitt i veckan/

Look it’s alive! Lite mörkare, lite kortare – oerhört mycket fräschare. Vilken otroligt fjompig jävla mening det där blev, även om den stämmer.

Som plåster på (mag)såren a’ avbokning av fel tid fick jag nya produkter helt gratis. Sara har ju lyckats med konststycket att fylla en hylla med produkter hemma hos mig, jag som tyckte balsam var överkurs för 1,5 år sen. Hon är egentligen bara sjukt smart, för hon vet ju att om jag sen fastnar för produkten prackar jag ju på halva min bekantskaps krets den, seeding! Fast jag är ju tacksamt offer också för den delen, hon pillar in något grojs i mitt hår – jag tycker det ser superenkelt ut och köper med mig hem. The end.

Min presentation gick hur bra som helst, nästan lite för bra. Vill ju inte bli bekväm, vill hålla mig på tårna och leverera ännu bättre på slutpresentationen om 13 dagar. Då skall vi dock rikta in oss mot barn – min akilleshäl. Så är det någon där ute som råkar vara i kontakt med barn 8-10 skulle jag behöva din hjälp! Jag är hemsk med barn i dessa åldrar och kommer antagligen ge dem men för livet vid närmare interaktion.

Fast dagens största händelse var egentligen att få komma upp till Acnes kontor och se den nästan klara versionen av “Liam och Fiffilurerna” som snart släpps på iPad. Det är en interaktiv barnbok av Mike-Ali, som jag arbetat med vid sidan av allt annat sedan start. Det är Mike-Alis historia och bilder, men jag står som “Copy ” vilket är helt galet fett. Stolt kompis och stolt ego. Lovar att hojta när den är out and about.

Fick träffa halva “Team Berlin” också, känns alltid lite mer på riktigt när vi ses. Praktik T minus 67 dagar. Konstigt att börja veckan på en onsdag, allt blir så bakvänt – men mest mer stressat.

/K

Awesome wednesday overall, my hair is alive and almost kicking again + I got loads of freebies because my booking got messed up. My pitch went very well and I’m no officially the Copywriter of/on the inteactive version of  “Liam and the Fifflers” (se iPad pics above) Just wack to start the week in the middle, hello hectic.

8 thoughts on “Måndag mitt i veckan/

    • Jag försökte sälja på dig det förr ju! Genererar knullruffs + ofett hår. Inte samma som torrschampoo, detta ger mer flüff men kräver dusch efter ett tag – går ej att lura systemet så att säga.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s