Rising from the dead/

Hade blivit fel med min bokning på fredag, så det var bara att infinna sig hos världens bästa Sara på Björn Axén (Norrlandsgatan 7) redan idag. Tacksamt i och för sig att inte behöva tvätta sitt eget hår och att känna sig lite fixad när jag ska presentera om dryga tre timmar.  Att vara fixad överhuvudtaget känns ju som en win, pluggsunket är ju bortom denna värld.

Minns hur jag hade någon typ av vision att jag skulle maxa mitt personliga uttryck nu när jag var fri från arbetsuniformen HA! Fast helt ärligt, tror jag någonstans att jag börjar hitta “min stil” mer än någonsin nu – när jag inte tänker på det, utan går mer på automatik. “Du som är sådär bohemisk” fick jag höra idag – och blev hur glad som helst, urban bohem kan jag lätt leva med. Bla bla ytligheter and so on.

Nu ska jag fortsätta leta fel på min presentation och jaga praktik-boende i Berlin. Hur jag skall ha råd med detta boende är en helt annan femma, men ah – live a little!

/K

I’m going to fake it until I make it today. I’m at the hairdresser trying to look the part of alive and going over my presentation (that I’m suppose to rock in three hours) Highlight of my day was when I was refered to as a “bohemian spirit” and besides that I’m trying to find a place to live during my internship in Berlin. Be cool – stay in school etc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s