Dagens mest använda rubrik/

 

Gott nytt år hörrni! Ställer mig lite tveksam till hurvida jag skall somna/vakna ännu mer pretto. Egentligen är det ju som vilken natt som helst, förutom att Ingeborg 86 håller sig vaken längre och Malmö smäller lite högre. Vi har käkat finmiddag och powernappat och nu står “Skavlan” på schemat. Ni förstår, det här är det lugnaste nyåret jag haft någonsin tror jag. Brukar jobba i vanliga fall och det är ju betydligt härjigare än rödtjut framför SVT. Däremot trivs jag som fisken i vattnet här. Jag har ostbricke-ansvaret och det har jag gått all in med.

Funderade på om jag skulle följa strömmen och summera året. De flesta Berghs studenter skulle säkerligen säga att antagningen dit var årets höjdpunkt, känns dock lite för tidigt att ropa hej än – jag hade säkerligen haft ett fantastiskt år om jag valt modevetenskapen också. Däremot gav det mig betydligt mer medvind i min dröm mot Berlin och placerade in mig i en kontext när jag maxat mina kreativa sidor. Det är jag tacksam för. Mest är jag så förbannat tacksam för de människor som kommit att stå mig oerhört nära, och också för att jag insett vilka jag inte vill ha kvar längre (och sedemera avlägsnat från min sfär)  och att de hållit sig borta. Sen är jag himla nöjd över att jag och W slog (mitt) rekord i längsta förhållande, relationsfobin till trots.

Bloggmässigt har vi ju slagit alla rekord – bytt domän och blivit kompisar med VICE, det är jag helt galet stolt över.  2012 tycker jag vi sticker lite fler i ögonen och möts lite oftare. Vad skulle ni vilja se här egentligen? Do tell!

2012, vi ses imorgon!

/K

Oh 2012, I see you to tomorrow.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s