Tumblr 2012/

Det skulle bli så himla långtradigt om jag bara la upp bilder från tumblr hela tiden, så här om natten tog jag tag i att styra upp min gamla sida lite – här hittar ni en hel del Berlin, spinkiga män och konsumtion. Saker som jag tycker om men kanske inte finner passa i någon form av inlägg. Så ni som vill ha insyn i vad jag inspireras av – här har ni allt serverat på ännu ett Josef Frank fat. Enjoy!

/K

Got my tumblr together, it will have a lot of Berlin, skinny men and regular consumption on it. You find it here.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s