Home alone/

Med en ny adress och nya vänner (varav en hel drös av er hittat hit via Minna woop woop!) rotar jag fram gamla “swatches” och bjuckar på dagen till ära. Att måla naglarna är min terapi, min avkoppling . Även om det började som en tyst revolt – så visade det sig även vara ett av få sätt att få mig att sitta still. Fast jag är fortfarande inte så stabil på hand, om Minna har MVG i manikyr ger jag mig själv ett G+. Mitt knep är att måla efter bästa förmåga och sedan ta en dusch – för då rasar allt överflöd av. Works every time!

När jag är ensam hemma (och inte måste plugga) bunkrar jag upp med nagellack, brie med fikonmarmelad på äpple framför  svtplay.se.

Vad gör ni när ni behöver koppla av? När ingen annan är där?

/K

When I need to relax and force myself to sit still I do my nails. When I’m home alone my not-so-quilty pleasure is to do my nails, eat cheese on apple and watch documentarys all night, What’s your thing?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s