Trött #tearsofgaza /

1) Så fastnade jag framför den så otroligt hjärtskärande dokumentären “Tears of Gaza” igår. Trodde hjärtat skulle gå sönder. Somnade precis i slutet av emotionell utmattning. SVT sände den aldrig på play på grund av det grova innehållet (läs söndersprängda barns kroppar) men den finns på youtube. Jag skiter i vem som gjort rätt och fel, ingenting är väl värt att döda för. Jag säger då som Ingeborg (som överlevde andra världskriget) “Jag förstår inte varför de inte bara kan sätta sig ner vid ett bord och prata ut som vuxna människor!”

2) Så har jag idag arbetat mitt första (av två) pass sen i augusti. Hade helt glömt hur utslagen man blir av en dag på mitt lilla jobb. Höll på att somna på bussen hem. Däremot var det roligt att vara tillbaka, pussas och kramas lite med människor jag ändå jobbat med i fem år. W jobbar natt och när vi möttes på personalvåningen ikväll kändes det som jag träffade en gammal vän haha! Vi började trots allt som det, kände ju varann i nästan två år innan vi fick rumpan ur och hånglade lite. Så himla knäppt. Bara för att vi för första gången under våra tre år tillsammans har en relation som inte kretsar kring vår gemensamma arbetsplats. Jag hade projektansvar under hela våren/sommaren där och även om jag lämnat över projektet till en annan kollega så var det kul att se hur det artat sig, och få lägga sig i lite igen. Denna gång med mer kött på benen och konkreta verktyg att ta sig fram med (tack Berghs!)

Godnatt

/K

1) SEE “Tears of Gaza” – you need to! 2) I worked my first shift out of two today – forgot how bloody tired you get from working there (but it was good to be back!)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s