Elvis, kosmos och våpet/

Igår somnade jag på soffan, precis som dagen innan – bara det att jag inte tog en”power nap” den här kvällen – utan drog till med solida sex timmars soffsömn. Alltså det jag brukar sova en (bra) normal natt. När jag vaknade strax innan midnatt var jag ändå rätt groggy och tänkte att “YES! Jag skyndar mig i säng så jag kanske somnar om och lyckas sova ordentligt.” Naivt! Jag låg såklart och vred och vände mig i nästan fyra timmar. Vid två på natten bestämde jag mig för att om detta fortsatte till klockan fyra så skulle jag gå upp och göra det jag borde gjort på kvällen: plugga och laga middag. Somnade såklart strax innan fyra. Planen var att gå upp fyra timmar senare och bege mig på möte i skolan klockan tio. Det ville inte varken kosmos eller min man, så jag vaknade såklart prick tio – hemma.

W jobbar nämligen natt igen och då råder snooze förbud. Dessvärre fungerar inte jag under dessa förhållanden, får jag inte snooza kommer jag aldrig att vakna. Så när mitt första alarm av sex går igång mummlas det numera hot att jag måste stänga av alla mina alarm på en gång. Avkyr detta. Han får gärna bada hur många timmar per morgon som helst bara jag får snooza – det är ett löfte.

Försökte döda min snooze brist och besvikelse (på mig själv som lämnat mina gruppmedlemmar alena) med “vintage goes våp” + plugg. Leopard historian är från Humana i Berlin (Ping! Bought in Berlin 1, 2 och 3)  och koftan från Myrorna i Malmö. Hej modeblogg.

Min nya bästa vän läppstiftet gjorde ju susen till glansig leopard och jag kände ändå att jag var på gång, trots att fin-ryggan jag fick av W inte alls vill sammarbeta med allt jag behöver ha med mig till skolan + cirka 1800 sidor marknadsrätt. Tycker om den effekten läppstiftet har på mig – att jag känner mig lite som en kvinnlig bandit i någon femtiotals rulle. Hur som tyckte kosmos inte att jag fått lida nog och såklart var bussjäveln sen. Då kommer min inre Elvis fram istället, se nedan:

Sen kom jag hem, efter eftermiddagslektioner i skolan + två effektiva håltimmar där jag fick undan all läsning tills imorgon. Till min stora glädje låg det ett vadderat kuvert innanför dörren. Min ring! De två ringar jag använder har jag på höger handen, vilket lämnar vänsterhanden lite i skuggan. Så efter en  lång jakt lyckades jag hitta Scape Jewellery på Etsy som gör b la ringar i hamrat silver (precis som min favorit ring skådad på höger hand) till riktigt bra priser. Ush vad nöjd jag är, speciellt med tanke på hur svårt jag brukar ha att hitta ringar som passar mina fosterfingrar – hon gör dem på beställning efter ens mått. Så nu är det perfekt! Tack kosmos, du är förlåten.

Inte nog med att jag har kvar äppelpaj från i förrgår, jag hade ju tänkt laga middag igår så idag har jag tinat bacon att festa loss på + energi att plugga. Vilken kväll!

/K

It’s just another post  containing me blabbering about my day: didn’t get to snooze – so I overslept, my bus was late. I killed my bad energy with going all out vamp (red lips, leopard and heels) Got home, recived my ring i ordered from here, love it! Now I’m going to make myself a kick ass dinner and study, without falling asleep on the couch.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s