Hoppla pålle/

Visst serru, två timmars sömn och en hel natt insomnia senare kickade skolan igång igen. Precis som när jag var liten hade jag på mig nya kläder till skolstarten, eller nygamla förstås – här poserandes i en av de koftor + ring jag fått av världens bästa Ingeborg. Samma nagellack som första dagen på Berghs, blev lite sentimental i min insomnia.

Precis som jag misstänkte hann jag inte mer än att gå igenom skolans port förens pulsen var dubblad. 350 sidor marknadsrätt skall plöjas innan onsdag/torsdag, nytt koncept till Brand the Band skall sättas imorgon bitti och One Show (reklamtävling) skall sättas igång. Helst av allt skall jag i team med Manfred göra ut några idéer jag har till Guldlådan (reklamtävling) också. Har lovat mig själv att jag skall låta mig själv agera kreatör under en tävling denna termin. På tal om min inre kreatör satte jag VG på kursen “Idé och konceptutveckling” Så-jävla-skönt.

Fortsättningsvis börjar Mike Alis sago-app bli klar nu, den som jag jobbat med (textredigering – copywrite) W har gjort alla ljud och Mike Ali alla illustrationer och själva storyn. Den kommer släppas i Acne Productions regi och jag lovar att hojta ordentligt när den är släppt på riktigt.

/K

PS. 22, 222 sidvisningar – you crazy! DS

Schools back on, full force – 350 pages of marketing law to start with + 2,5 advertising competitions. Let´s go!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s