Livet #pediwearshoecenter/

Livet alltså, återkommer inom kort!

Igår vaknade jag av att UPS kom med mina nya skor, dagdrömmen om Berlin är nu komplett.  Hittade dem på den här sidan, som säljer dem markant billigare än Dr Martens själva gör + hemleverans och små storlekar. Så himla bra. Låt er inte avskräckas av deras webbdesign, de är både snabba/ billigare / supertrevlig kundservice. Fått en del frågor om dem redan, modellen heter “3898” och kommer från deras “M.I.E Made in England” serie. Anyhow, I love them.

/K

Life is all over the place right now – but I have the time to at least tell you that I finally got the last piece of my Berlin daydream delivered from this page. Don’t get scared off their lack of web design – the service, the price and the international delivery  is outstanding.

One thought on “Livet #pediwearshoecenter/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s