3,5-tums mörker/

Idag flög min mobil i golvet, inte en skråma på utsidan men ljuset på min skärm försvann – nästan. Ser konturer men det är allt. Googlar febrilt i jakt på en förklaring, läser om fuktskada fast jag vet att den inte varit i närheten av något sådant. Sen läser jag följande:

“Det kan vara två saker; antingen är det kretsen som styr bakgrundsbelysningen som är sönder (svårfixat) eller LCD som är sönder (byta lcd)”

Inget alternativ låter särskilt billigt eller hur?

Inte nog med att en mobil skall falla ut papperspåse med svagt lim, nu skall min begagnade (läs Ws förrförra) telefonjävel svika mig också – inom ett halvår. Hade det inte varit för att jag just nu lever genom min inbox hade jag varit aningens lugnare… Fast om jag skall försöka vara positiv så har jag spännande och läskiga saker framför mig och har utöver detta fått en jävla massa gjort som resultat av bristande kommunikationsmöjligheter.

Håll höjd.

/K

 
The screen on my phone is breaking up with me, at the worst possible time.

One thought on “3,5-tums mörker/

  1. jag ska nog till Ingeborg på sportlovet, jag kan ta min gamla med mig hem igen till dig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s