Another day at the office/

Hamnade visst på Vice lite snabbare än planerat ha! Spenderat min dag på kontoret, känns helt knäppt att säga “Jag ska bara förbi kontoret” redan nu – men oh well I ain’t complaining. Chefen kom med Menthos, alla ni som känner mig vet ju om min smått perversa förtjusning i just det godiset. Livet är som ett rör med Menthos – it’s funny ‘cuz it’s true.

Sitter i skolan en snabbis för fotografering, hur lik min mutti kan jag vara på en skala egentligen? Tydligen maxpoäng. Skall sitta kvar en stund och skriva “strategi” till Guldlådan innan jag beger mig hem till ARU.

Livet hörrni, gör sig som bäst när man inte hinner tänka. Inte hinner överväga om man pallar eller inte. Love it.

/K

Ended up at Vice abit ahead of schedule – spent my day at the office before heading back to school for a photoshoot. Feels so strange saying that “office”. Loving the fact that my life is back to basics now = having to much to do to even reflect about it. Doing before thinking etc. I’m in the right place in every aspect at the moment, love it!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s