Let me upgrade you/

Jag och W har länge pratat om hur vi borde fotografera mer – och inte bara med iPhone. W köpte en systemkamera för något år sen och jag en liten “partykamera” strax därefter. Däremot ligger dessa ändå bara och skräpar hemma då Ws är för stor och min inte har de saker jag vill ha i en kamera, även om den är bra. Så ikväll slog vi till på en kompakt systemkamera – den gyllene mellanvägen. Blev en Lumix LX5 – någon som har någon erfarenhet? Vi har spenderat kvällen med att kolla på bedömning efter bedömning…

Tänkte därför passa på och kolla med er om någon av er vill köpa min lilla rosa? 500 kr (ord 1000-1500) Isåfall är det bara att hojta.

Ha en fin kväll!

/K

Bought a new camera – selling the old one.

2 thoughts on “Let me upgrade you/

  1. Vi har DMC-LX3, men använder den ytterst lite. Men går absolut att ta bra bilder. Det jag stör mig på lite med den är att det blir lite väl mycket “fish eye” känsla om man går för nära ett objekt, samt att jag har svårt att få till bra bilder i mörker med blixt, men det är nog mest en träningssak.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s