Fest i västerort/

Ikväll är det fest i västerort, det händer nästan aldrig! Nu är det dock vänner från Ws sida som ställer till med 27 club kalas, så då är det lite mer logiskt. Jag bah, redline for life.  Tog en powernap när jag kom hem från Career Day i skolan, sminket höll – oerhört tacksamt. Sportar klänningen från Mina UK – även om den driver mig till vansinne! Materialet är ju så tunt och flygit att det fastnar i precis allt = revor. Än så länge är ingen större skada skedd men jag tror inte det scenariot är så långt borta tyvärr. Vägrar dock bli rädd för att använda den bara för att den inte “får” gå sönder. Slet sönder mina svarta stuprör lite mer idag, ironin i att jag tänker lämna in dem till skräddaren – vilket antagligen kommer kosta mer än de 200 kronor jag betalade för dem för något år sedan. Har ju bott i dem sen dess. Visst skulle man kunna tänka sig att jag skulle köpa nya istället – problemet med H&M är att de ändrar storlekarna typ jämt så de kommer antagligen inte sitta lika bra. Beställde ett par mörkblåa någon månad efter och de är för stora – fast de är samma i storlek. Har inte köpt något på H&M sedan dess, gjorde jag väl i och för sig inte innan heller. Köpte de svarta i panik för jag skulle på begravning. Bla, bla, bla…

Stay hood.

/K

We’re going to a houseparty in our own part of town (suburbia) for once – that almost never happens – since I’m born and raised in another part of town. Red line for life etc. The rest of the text is just me blabbering away about clothes that won’t stay together due to bad quality. Bla, bla, bla you get it. Stay hood!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s