I stormens öga/

Så var jag tillbaka, om än för en kort stund, i stormens öga. Deadlines, struktur, agendor, ansvar och självrannsakan. Imorgon flyger jag ner till Malmö för att mysa ner mig i en fåtölj på Lunds lasarett jämte en krasslig 86 årig gammelmoster tillsammans med mutti, moster och gudbarn. Tre generationer – en sjukhussal.

Kommer såklart jobba därifrån, oh dongel how I love you.

End of break.

/K

Back in school, not as sick, meetings from 9-18, deadlines, responsibilites and soulsearching. Tomorrow my ass is on a plane together with my mutti, my aunt and my godchild – out old aunt is in the hospital. Now, back to work.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s