Great minds don’t think alike/

Klockan 16:15 i onsdags öppnade vi dörrarna till sal 41 på Berghs. Allt var klart. Två månader av förberedelser låg bakom oss och inom en halvtimme skulle hela världen veta. När mitt team visade filmen som skulle presenteras grät jag, av stolthet. Över dem och över vad vi som årskurs har presterat fram tills den här stunden. Över hur jag förändrats tack vare den här omgivningen av människor som inte alls är lika mig, hur de fått mig att växa och våga.

16:30 dånade applåderna som aldrig ville ta slut. 17:00 mötte jag mina klasskamrater som uttryckte stolthet och sa att vi inspirerade dem till att maxa sina egna examensprojekt. Som sa att de var så jävla glada att det skulle få vara med på just den här slututställningen.

Stunder som dessa är värda varenda öre av de nästan 140 000 kronor det kostar att gå på Berghs. Stunder som dessa är en sådan skön känga åt de som väljer att se reklambranschen som generisk. Great minds don’t think alike – deal with it.

Läs mer om det här och här.

Kärlek

/K

On Wednesday the Berghs Agency released the grad show concept to the world – Great minds don’t think alike.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s