Lycka/

Min oförskämt begåvade bästa vän (och tillika första kärlek) ringde mig igår:

“Vafan du tar ju examen – då hoppar jag väl på tåget!”

Han bor i Örebro och vi hinner aldrig ses, men aldrig någonsin tvivlar jag på att han är där om jag behöver honom. Vi har hängt ihop i över tio år och få människor känner mig lika bra som den här karlfan. Går inte att beskriva hur mycket det betyder att han kommer vara där. Bästa examenspresenten ever.

Kärlek

/K

My best friend is coming to Stockholm when I graduate – I’m so happy I could burst into tears.

2 thoughts on “Lycka/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s