Miss Independent/

Something about that kind of woman who wants you but don’t need you.

Hade helt glömt denna goding, produktionen ger mig rysningar och texten är pang på (bortsett från ylandet i mitten gällande “the bills are paid on time”) Lyssnat på den på repeat hela vägen hem.

Nu åker jag ut till skärgården på någon typ av parmayhem över helgen. W fyller 27 idag och har veto på firandet. Som den superwoman jag är kom jag hem från magisk fest med mina boyz 04:40 – sminkade av mig, tog en dusch och skrålade “ja må han leva” som om det inte fanns någon morgondag.  Av mig fick han en Londonresa i form av Moleskinebok, avgång: när kapital och semesterdagar finns.

Vi hörs efter helgen världens bästa ni, glad jävla midsommar!

/K

Arrived back home after a night out with my boyz, 04:40 – got rid of the make up, took a shower and sang “happy birthday” to W (who is turning 27 today) Superwoman. We’re spending our midsummer weekend out at sea together with his friends. I gave him a trip to London, departure unknown. Have an awesome weekend darlings.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s