Livet 3.0/

Som tidigare skrivet blåser förändringens vindar i orkanstyrka. Vem vill jag vara kontra vem jag är. Vi kan väl ta ett titt på hur det går med mitt nya livsprojekt – kallat 3.0?

Klockan 12:30 i fredags såg jag ut såhär:

Klockan 15:30 i fredags såg jag ut såhär:

Klockan 16:07 i fredags satt jag på tåget mot Örebro med min fjärde bok på två veckor. Detta betyder alltså att jag lyckats med två av de ingredienser som jag vill att livet 3.0 skall innehålla:

  1. Ta mig tid och råd att åka och hälsa på mina bästa vänner som bor lite överallt i landet.
  2. Börja läsa skönlitteratur igen.

Min helg hos John i Örebro förtjänar ett eget inlägg, så åter till livet 3.0 – i dag klockan 15:20 fick jag rumpan ur och utnyttjade mitt friskvårdsbidrag. Årskort för både gruppträning och sim vilar nu tryggt i plånboken.

Avslutningsvis är veckan full av möten med människor jag mår bra av, kylen är fylld av mat och städning bokad. På söndag kl 13:oo är det desutom dags för min första session tillbaka hos psykolog-Joakim.

Livet (3.0) hörrni – det är aldrig försent. Eller packat och klart för den delen, inte fören det är över.

/K

Life 3.0 this far: Hair – check! Spending time with loved ones that lives far away (and close to home) – check! Reading – check! Sign up for swimming/pilates/yoga – check! Getting an appointment at my shrink – check!  

One thought on “Livet 3.0/

  1. Pingback: 24 augusti 2014/ | You can't start a fire without a spark

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s