SÄLJES: Mulberry Daria/

Jag är ju en “firm beliver” i att det jag äger skall användas. Att mina materialistiska ting inte skall ligga och samla damm bara för att ägas. Numera, jag har inte alltid varit så. Hur som tänkte jag ge er ett försprång på att ge denna goding lite kärlek – för jag kan verkligen inte motivera PPA (pris per användning) på denna Mulberry Daria. Kommer slänga ut den på diverse säljsidor, men ni går ju före givetvis. Pass på!

Jag köpte den en solig sommardag 2011 och har använt den max tio gånger sedan dess. Det är inte OK. Tänker att vi säger 3000 kronor istället för de 5000-ish jag köpte den för (kvitto finns)

734307_10151300685696556_103990076_nFörst till kvarn! Funkar fint att betala post lön om det är så.

Kontaktuppgifter återfinns här!

/K

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s