Studentradion 98,9/

God morgon hipsters!

Idag är det fredag och det är ju fett. En annan fet grej är att jag snackar lite reklam (läs Tommy Nilsson paniken) i Studentradion om sisådär 15 minuter – ni kan live lyssna här! Eller helt enkelt mysa ut den med mig och William när som helst här nedanför:

Bild 2013-03-22 kl. 07.41 #3Det händer mycket roliga grejer (besides att jag sitter och fjantar mig framför photo booth haha) i vår – hipsterfaktorn skjuter i taket snart. Ni kommer såklart få reda på det först av alla, men tills dess får ni ha en amazeballs fredag och så ses vi snart!

Kärlek

/K

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s