Sonntag/

Det är söndag. Jag sov till 14 och vaknade till sms från han den där som jag tycker så himla mycket om. Jag har haft samma nagellack i tre veckor och det är avskavt överallt, minns inte när det hände sist. Igår var jag ute och dansade med ett helt gäng bad bitches efter middag i min native part of town. Åt fisksoppa, för jag äter tydligen fisk numera – till och med ganska så ofta. Det är mycket som är annorlunda nu för tiden, jag upptäcker nya saker hela tiden. Som att jag t ex inte alls har något emot att stå och pussas bland grönsakerna på Coop eller som att jag faktiskt inte alls är sämst på att uttrycka känslor. Jag är till och med ganska gullig av mig. Karma vs självbilden – den oändliga historien fortsätter.

Jag är inne på min andra kopp kaffe och googlar på hur jag skall lyckas lägga till Szybalsky som efternamn, fick tips igår om att jag eventuellt kan lägga till det som mellannamn – men då måste jag eventuellt ta bort Charlotta. Vi får se, men för mig är Szybalsky viktigt – viktigare än någonsin sen Ingeborg gick bort. Det blir ännu viktigare när jag möts av reaktioner som råder mig att inte göra det på grund av att det skall “försvåra” mitt liv – att ha ett namn som inte låter svenskt. Det kokar i mig varje gång jag möts av detta på grund av att  1) jag är inte bara svensk 2) varför i hela jävla friden skulle jag vilja spela med på något så sjukt?! Inget kommer någonsin ändras om vi bara accepterar den typen av samhälle.

Bild

Oh well. Ha en fin söndag, nu skall jag ta mig i kragen och lämna sängen.

/K

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s