Amsterdamage/

773594e6a8be11e296c422000a9e0891_7 Idag åker jag och mina boys till Amsterdam över helgen, jag är så sjukt peppad!

Ni skulle ha sett mayhemet imorse – då jag skall resa med bara handbagage lol – that’s a first. Inte för att jag fjompar runt med 1000 jävla skönhetsprodukter eller annat blaj (har sminkat mig likadant i tio år, detta tar fem minuter – håret fixas inte heller pga tyskt afro aka hopplöst fall, frisören grät osv) men däremot har jag ju en sjukt divig hud som kräver både det ena och andra för att inte gå bananer. Oh well, efter att ha lekt kemilabb  hemma med småflaskor lyckades jag på något höger få med mig allt. Sinnpajjen åkte fram också jo jo!

>>> Lämnar er med bästa Olas senaste musikguiden-program, “enjoy!”

Puss och kärlek

/K

2 thoughts on “Amsterdamage/

  1. Hej!
    Jag skulle vilja mejla dig men kan inte öppna länken där din mejl finns, på kontakt. Vad har du för mejl? Tack!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s