A killer whale called Luna/

Jag är lite besatt av späckhuggare och har nog egentligen varit det sen jag såg Rädda Willy någon gång under tidigt nittiotal. Drömmer om att åka på späckhuggarsafari, tänker att det blir en jävlig fet grej att göra med future kids.

För numera vill jag ju ha barn, inte på några år men ändå. Barnhataren äro konverterad! Varsågod att gå lös med “Told you so” osv. För så är det ju faktiskt; att jag alltid har fått höra att jag kommer ändra mig i barnhatandet när jag träffar någon jag vill ha barn med. And well, here we are. Jag ser på H och ser små brunhåriga bokmärksänglar med lapp-ögon framför mig. Det är på den nivån att namnen redan är klara (Naima Charlie/ Kasper Dylan), herr-e-gud. Oh well, now you know. Bomben är släppt. På tal om bomber är jag alltså heller inte gravid i skrivande stund – däremot ganska spritfet, otränad och laktosintollerant, men tack för alla lyckönskningar ändå haha!

Åter till späckhuggare hur som – såg denna fina dokumentär om Luna här om kvällen och smälte. Givetvis. Enjoy!

A Killer Whale Called Luna from All Whales on Vimeo.

/K

One thought on “A killer whale called Luna/

  1. Pingback: In rullar hela min klick #moehipp/ | You can't start a fire without a spark

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s