Morgontipset: Kaffe i kristall/

Igår trodde vi att jag (Moa) hade namnsdag – vilket tydligen inte alls stämde då den tydligen är flyttad till 18/11. Detta firades hur som med frukost a’ två paket vindruvor och kaffe i våra nya glas. Försöker minnas vem som sålde in konceptet till mig, kan dock bara minnas balkongen jag satt på då. Tänker att den stunden nog ändrade rätt mycket. Att jag aldrig var den samma efteråt, utöver mitt då nya sätt att inta kaffet. Fast man är väl aldrig det samma som man var för fem minuter sen heller, å andra sidan. Hur som helst blev jag påmind om att – kaffe i glas, that’s the way to go – it might even change your life.

/K

I prefer to have my coffe in a glas instead of a cup. Old habits die hard.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s